Skip to content

Inflytt

Först och främst välkommen till oss på 44:an. Vi hoppas du skall trivas i din nya bostad. Om du har problem så kan du kontakta oss så försöker vi hjälpa dig.

Enligt hyreslagen har man tillträde till den nya lägenheten senast kl 12.00 den första vardagen efter månadsskiftet. Det är alltid det juridiska datumet som gäller om inte något annat överenskommits. Om du önskar flytta in tidigare t ex direkt vid besiktningen måste en överenskommelse träffas mellan dig och 44:an Förvaltnings AB.

Hyran

För det första är vi mycket noga med att hyran betalas i tid, det vill säga i förskott senast den sista vardagen i månaden innan. Det innebär att hyran för april ska vara betald senast den sista mars.

Lägenheten

Att lägenheten skall vara i samma skick när du flyttar därifrån. Du kan göra ett besikningsprotokoll när du flyttar in så blir du inte ersättningsskyldig för sådant som redan var trasigt när du flyttade in.

Respektera dina grannar

Dina grannar kanske inte alltid har samma uppfattning om saker och ting som du har. Så ha överseende.

Adressändra din post

När du flyttar måste du ju självklart ändra din postadress. Detta görs hos adressändring/Posten. Kan ta ett par dagar.

Ändra ditt telefonabonnemang

Du kanske behöver ändra eller skaffa nytt telefonabonnemang. Gör detta i tid.

Skicka flyttkort

Skicka en hälsning till dina vänner att du har flyttat. Dessa får du med då du adressändrar.

El

I alla våra lägenheter ingår uppvärming men hushållsel dvs den el som du förbrukar genom lampor, tv, stereo m.m. står du själv för. Elavtal kan du teckna hos Bornet på tel. 033-35 72 40

Skaffa försäkring

Egen bostad kräver egen hemförsäkring. Glöm inte att försäkra dig själv ordentligt också!