Flyttstädning i Borås
– få mer tid med ditt nya boende.

Vi på 44:an tar hand om städningen och garanterar bästa resultat!

Under veckorna 31-33 har vi begränsad möjlighet att hantera nya förfrågningar via telefonen och mejl. Vi kommer därför att ha längre svarstider än normalt, men vi kommer att återkoppla till er i tur och ordning.

Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning i Sjuhärad och vårt motto är att varje kund inte bara skall vara nöjd utan känna att detta är en städfirma som alltid gör det lilla extra. För att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss erbjuder vi nöjdkundgaranti. Vi garanterar att du blir nöjd med städningen och att den blir godkänd av hyresvärden eller den som ska flytta in. Vår professionella personal tar hand om allt så att du kan fokusera på ditt nya hem. Ni slipper hela ansvaret och om du mot förmodan inte är i nöd åtgärdar vi det.

En flyttstädning är mycket omfattande då hela bostaden skall rengöras med olika städrutiner såsom rengöring av spis/ugn, garderober in-/utsidor, hela badrum, fönsterputs, köksinredning in-/utsidor, städskåp och hyllor, alla dörrar med karmar, golvlister, element m.m. Därför utförs vår flyttstädning enligt en checklista för att garantera bästa resultat.

Vi har självklart RUT, det skatteavdrag du får när du anlitar ett seriöst städbolag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s. k. skattereduktion.

Vi på 44:an hjälper dig självfallet med RUT-avdrag. När du betalat din faktura till oss ansöker vi om RUT-avdrag hos Skatteverket, så det sker automatiskt. För att kunna göra ansökan behöver vi ha ditt personnummer. När ansökan kommit in får du ett meddelande av Skatteverket om hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.

Läs mer om RUT

RUT-avdrag

Vi på 44:an hjälper dig självfallet med RUT-avdrag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s k skattereduktion. Du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad, men du kan även få skattereduktion för städning i dina föräldrars bostad. Du kan sammanlagt göra avdrag upp till 50.000 kronor per år för husarbete (dvs städning och ROT-tjänster som snickare och hantverkare) per person och år. Det innebär att du kan få skattereduktion upp till max 25.000 kronor. När du betalat din faktura till oss ansöker vi om RUT-avdrag hos Skatteverket, så det sker automatiskt. För att kunna göra ansökan behöver vi ha ditt personnummer.

När ansökan kommit in får du ett meddelande av Skatteverket om hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion. Om du är osäker på hur mycket utrymme du har kvar, t ex för att du gjort ombyggnader på din bostad under året, kan du begära ett intyg från Skatteverket.

Vi som leverantörer kan inte begära ut intyget, men vi hjälper dig gärna.

    Kontakta oss

    Frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.