Kvalitativ
fastighetsförvaltning sedan 2001

Sedan 2001 har vi på 44:an arbetat med att underlätta för fastighetsägare och bostadsrättföreningar genom att erbjuda fullständig fastighetsförvaltning. Vi har lång erfarenhet inom företaget och en väldigt god lokalkännedom.

Vi vet att varje kund och fastighet är unik och vi skräddarsyr lösningar helt utifrån våra kunders behov. Kvalité är ett av våra ledord och våra kunder karaktäriserar oss som pålitliga och kunniga. Vi erbjuder teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel.

Vi på 44:an vill erbjuda utomordentlig fastighetsförvaltning helt anpassad utifrån våra kunders behov och förväntan. Vi har funnits sedan 2001 och har under denna tid samlat på oss väldigt lång erfarenhet. Vi är en lokal, pålitlig och mycket kompetent fastighetsförvaltare. Varje kund ska känna sig unik genom personlig kontakt och bemötande från vår sida. Vi lär känna er fastighet och vad just den har för unika behov.

Läs mer om teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning

När du är kund hos oss på 44:an så gör vi övergripande tillsyn av era fastigheter beträffande konstruktion, installation, säkerhet, reparation och underhåll. Det vanligaste är att vi tar en helhetslösning över er fastighet men vi kan också utföra enstaka uppdrag eller just den service er fastighet behöver. Det kan inkludera besiktningar, felavhjälpande underhåll inom bygg, VVS, el och lås, upprättande av entreprenörsavtal, myndighetskontakter och mycket mer. Vi är proaktiva och ser förbättringsmöjligheter hos fastigheterna vi sköter.

Tillsammans med våra kunder lägger vi upp en planering för löpande underhåll; avseende ex. fastighetsskötsel, renhållning, fastighetsjour, snö- och takskottning, hisservice, trädgårdsskötsel, bevakning m.m.

Vi sköter löpande kontakter med bostadshyresgäster och ser till att alla får den service de behöver och att hyresgästerna är nöjda och känner sig trygga i sitt boende.

 

Våra tjänster
inom teknisk förvaltning

  • Energianalyser och genomförande av energisparåtgärder
  •  Effektiv underhållsplanering utifrån hyresgästernas och fastighetens behov
  •  Upphandling och ledning av entreprenader
  •  Förhandling av bostadshyror
  •  Projektledning av ny-, om- och tillbyggnader
  •  Ledning och initiering av utvecklingsprojekt
Kontakta oss

    Kontakta oss

    Frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.