Hemstädning i Borås
– aldrig avkall på kvalitén

Under veckorna 31-33 har vi begränsad möjlighet att hantera nya förfrågningar via telefonen och mejl. Vi kommer därför att ha längre svarstider än normalt, men vi kommer att återkoppla till er i tur och ordning.

Vi har flera års erfarenhet av hemstädning i Sjuhärad och vårt motto är att varje kund inte bara skall vara nöjd utan känna att detta är en städfirma som alltid gör det lilla extra. Vi levererar premium städ och vill aldrig göra avkall på kvalitén.

Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal och att det är dem som gör att våra kunder blir nöjda, vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till riktigt bra arbetsredskap. Vi utför vår städning snabbt och effektivt utan att det blir ett störande moment för våra kunder. All vår personal brinner för att ge den bästa service och de vet att vi inte bara är en vanlig städfirma utan att vi är och skall vara premium alternativet.

Vi vill att när du kommer hem efter jobbet så är det till ett skinande rent hem som doftar fräscht och nystädat. Detta så att du ägna dig åt familjen och dina intressen utan dåligt samvete för allt som heter rengöring. Vi erbjuder våra tjänster för både personer som bor i hus och lägenhet och tillsammans så går vi igenom vad som passar just dig och ditt hem. Vi har självklart RUT, det skatteavdrag du får när du anlitar ett seriöst städbolag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s k skattereduktion.

Läs mer om RUT

Miljö

Vi på 44:an värnar om miljön och vi strävar alltid efter bästa miljövänliga alternativ. När vi utför våra tjänster försöker vi alltid sträva efter att vara snälla mot naturen, på både kort och lång sikt. Vi gör ekologiska val för att du ska kunna göra ett ekologiskt val när du väljer att anlita oss.

RUT-avdrag

Vi på 44:an hjälper dig självfallet med RUT-avdrag. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden, den andra delen får du av Skatteverket i form av sänkt skatt, s. k. skattereduktion. Du ska bo i bostaden där arbetet utförs eller ha den som fritidsbostad, men du kan även få skattereduktion för städning i dina föräldrars bostad. Du kan sammanlagt göra avdrag upp till 50.000 kronor per år för husarbete (dvs städning och ROT-tjänster som snickare och hantverkare) per person och år. Det innebär att du kan få skattereduktion upp till max 25.000 kronor. När du betalat din faktura till oss ansöker vi om RUT-avdrag hos Skatteverket, så det sker automatiskt. För att kunna göra ansökan behöver vi ha ditt personnummer.

När ansökan kommit in får du ett meddelande av Skatteverket om hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion. Om du är osäker på hur mycket utrymme du har kvar, t ex för att du gjort ombyggnader på din bostad under året, kan du begära ett intyg från Skatteverket.

Vi som leverantörer kan inte begära ut intyget, men vi hjälper dig gärna.

Länk till skatteverket

    Kontakta oss

    Frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.