Företagsstäd
& kontorsstädning i Sjuhärad

Ett av 44:ans viktigaste ben är vår mycket engagerad och uppskattade städservice. Vår erfarna personal brinner för att ge dig och ditt företag den bästa städningen du kan få.

Under veckorna 31-33 har vi begränsad möjlighet att hantera nya förfrågningar via telefonen och mejl. Vi kommer därför att ha längre svarstider än normalt, men vi kommer att återkoppla till er i tur och ordning.

All vår städpersonal är utbildade och har lång erfarenhet av städ och är noga utvalda och kontrollerade. Vi vågar påstå att vi genomför företagsstäd och kontorsstädning av allra högsta kvalitet. Vi är städbolaget som gör det där lilla extra för dig som kund – med finess och perfektion.

Vi anser att en ren och fräsch arbetsplats är en viktig grund för en bra arbetsmiljö, trivsel och därmed också goda arbetsresultat. Vi sköter dagligen företagsstädning för flertalet företag i Sjuhärad, vilket bland annat innefattar kontorsstädning, industrier och restauranger. Vill du också testa oss på 44:an så ring oss eller mejla så hittar vi en lösning som passar just ditt företag.

Vår ambition är att vara det bästa och mest flexibla städbolaget i hela Sjuhärad.

Kontakta oss

Testa 44:ans företagsstäd

Vill du också testa oss på 44:an? Kontakta oss på telefon, mejl eller genom att fylla i kontaktformuläret.

Vi ser fram emot din förfrågan!

    Kontakta oss

    Frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.